Centralsmøring

Centralsmøring af maskiner og køretøjer

Trænger din maskine eller køretøj til en centralsmøring? Smøremanden er den rette til opgaven. Ved service og reparation kommer der altid en servicevogn ud med alle relevante dele og alt “up to date” værktøj.
Monteres der centralsmøring på maskinen/køretøjet, vil det kunne spare tid og penge i det lange løb.

Levetiden på lejer, bolte, bøsninger og lign. forlænges dermed.

Mindre tidspres med fedtsprøjten og dermed mere tid i maskinen/køretøjet.
Lavere omkostninger på reparationer og vedligeholdelse. Smøreanlægget bliver hurtigt betalt på grund af mindre slidtage på delene og længere levetid på maskinen, som også betyder bedre brugtpris ved handel af anden maskine.

Omkostningseffektiv og tidsbesparende

Kombinationen af en fuld udstyret servicevogn og erfarne teknikere gør ikke kun at kunden sparer tid på service, men også penge, da levetiden på lejer, bolte, bøsninger og lign. forlænges.Ved installering af nye anlæg, installerer Smøremanden altid anlæg med omtanke for maskinens design og fleksibiliteten af udstyret. Der er derfor ingen rør, ledninger eller slanger der ikke er fastmonteret og tilpasset maskinens bevægemønster, hvilket på lang sigt sikrer, at udstyret ikke nedslides pga. almindelig brug.

Når Smøremanden monterer nye anlæg indstiller vi desuden pumpen til jævnlig smøring, hvilket giver kunden mere tid i førerhuset, men også på længere sigt minimerer omkostningerne på vedligeholdelse og reparationer. Ved at indstille anlægget til denne jævnlige smøring, bliver anlægget hurtigere betalt grundet mindre slidtage og længere levetid på maskinen, hvilket i det lange løb også betyder en bedre brugtpris for maskinudstyret.

Spørgsmål angående centralsmøring?

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på telefon +45 30274647 eller sende os en mail på info@smoremanden.dk