Om os

Levering og service af smøresystemer fra Smøremanden blev grundlagt tilbage i 2006. Smøremanden grundlagde forretningen med fokus på bedre salg og service af smøresystemer samt ny-monteringer af centralsmøring.

Grundlægger Brian Holst havde et ønsker dengang om at forhøjne serviceniveauet i branchen. Idéen bag dette skyldtes Brians 3 års tidligere opnåede erfaring, hvor et bedre og hurtigere serviceniveau for smøresystemer var begrænset på daværende tidspunkt.

Det blev starten på rejsen og sidenhen er Smøremanden vokset og rummer i dag også en webshop samt flere ansatte.
Webshoppen er grundlagt med ønsket om at servicere kunderne hurtigere i forhold til dele, men stadig med en åben telefon, der tilbyder kunderne den rigtige vejledning og rådgivning til køb af smøresystemsreservedele.

Netop, den rigtige vejledning er stadig kernen i Smøremanden, og vi bestræber os efter at give kunden den helt rigtige løsning indenfor smøresystemer og service.
Dermed kan der hos Smøremanden forventes en ærlig og åben tilgang til både kunderådgivning samt kundetilpasset løsninger. Vi ønsker ikke blot at sælge en masse produkter, men derimod det helt rigtige til den enkelte kunde.
Dernæst fokuserer vi på at være hurtige til at give kunden et besøg, da vi ved maskinens ”down time” er omkostningstung og kan lægge et yderligere pres på kundens projekter.

At give kunden et hurtigere besøg betyder for os, at vi stræber efter service indenfor 24 timer. Det betyder vi også servicere udenfor normal arbejdstid, hvis dette er nødvendigt.

Gennem Smøremandens levetid er der opnået en teknisk knowhow og ekspertise indenfor centralsmøring, som i dag kommer kunderne til gode. Det betyder vi næsten kan klare alle anlæg og ellers finder en løsning på problemet.

Hvad kan der forventes af et besøg fra Smøremanden?

  • Rette service i rette tid
  • Effektivt og grundigt udført arbejde
  • Medarbejder med teknisk og erfaringsrig viden
  • Stræben efter service indenfor 24 timer
  • Fokus på maskinens "down-time" og konsekvensen heraf

Kontakt Smøremanden, hvis din virksomhed har behov for effektiv og ærlig service eller en tilpasset løsning til din opgave indenfor smøresystemer.

Vi tilbyder også en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker samt muligheder herfra.

Hvis du ønsker at vide mere omkring hvad Smøremanden laver og kan hjælpe dig med, så læs mere lige her Centralsmøring

Følg os på LinkedIn